Kunst voor je bedrijf
Kunst voor je bedrijf
Kunst voor je bedrijf

Pimp je bedrijf

Kunst voor je bedrijf

Geef je bedrijf meer persoonlijkheid. Zet je collega’s aan het werk om kunst voor je bedrijf te maken. Laat bijvoorbeeld een bepaalde ruimte binnen het bedrijf opfleuren. Een bedrijf met een persoonlijk tintje heeft een streepje voor bij klanten en werknemers!

Gecombineerd succes!

Opening kantoor

Hoe leuk is het als je tijdens de opening van het kantoor een muurschildering kunt onthullen, gemaakt door het eigen personeel? Dat is nog eens kunst voor je bedrijf. Je kunt bezoekers rondleiden waarbij deuren zijn beschilderd door de eigen medewerkers. Dit geeft een persoonlijk tintje aan je bedrijf. Er zijn nog veel meer mogelijkheden om kunst voor je bedrijf te maken.
Hieronder geef ik je een aantal voorbeelden ter inspiratie. Heb jij een ander idee, neem gerust contact met mij op.

Contact opnemen

Beschilder een object

Heb je een leuk bankje in je bedrijfstuin staan? Laat tijdens een schilderworkshop dit bankje door je personeel voorzien van een persoonlijk boodschap of laat een ander object kleurrijk beschilderen passend bij de bedrijfskleuren. Origineel, persoonlijk en een echte eyecatcher.

Kantine pimpen

Wil je je personeel thuis laten voelen in het nieuwe kantoor? Heb je weleens gedacht aan het beschilderen van de stoelen in de kantine? Een leuke gezamenlijke activiteit die de betrokkenheid vergroot. Zo maak je van de kantine een kleurrijke ruimte waar iedereen zich thuis voelt.
Verbinden door kunst!

Diverse technieken

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen tijdens het schilderen. Als je deze technieken combineert dan krijg je een uniek kunstwerk. Laat het personeel gezamenlijk werken aan een groot schilderij. Persoonlijker kan de entree van je bedrijf niet zijn! Ik geef graag advies wat betreft goed kleurgebruik voor een perfect resultaat. Lees meer over mijn werkwijze.
Persoonlijkheid verkoopt!

Contact

Wil jij kunst voor je bedrijf persoonlijk maken? Wil jij kunst inzetten voor een verbeterende samenwerking? Of wil jij een leuke middag organiseren met een schilderworkshop? Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Workshop aanvragen
Ik neem altijd nog persoonlijk contact met je op. Je aanvraag is pas definitief als je van mij een bevestiging hebt ontvangen.

" De schilderworkshop die Hanneke voor de De Bastide begeleidde heeft geresulteerd in 5 mooie doeken waaraan onze bewoners met veel plezier hebben gewerkt. Hanneke verstaat haar vak en de kunst om mensen te enthousiasmeren en hen uit te dagen om de kwast te hanteren zodanig dat er altijd een leuke creatie op het doek verschijnt zonder dat iemand ook maar enige ervaring met schilderen heeft. De gekozen vorm om samen te werken aan 1 creatie met meerdere kandidaten heeft er bij onze bewoners toe geleid dat, al was het maar voor dat moment, ze werden uitgedaagd rekening te houden met elkaar, ruimte te bieden aan de ander maar ook op te komen voor hun eigen toebedeelde ruimte op het doek. Zo komen er allerlei situaties voorbij in dat proces van samen creëren, wat bijdraagt aan samen ontdekken en plezier maken met uiteindelijk een mooi en blijvend resultaat. Hulde aan Hanneke. "
- M. van Gerwen/ Eindhoven