mijlpalen
mijlpalen
mijlpalen

Mijlpalen

Iets te vieren?

Je hebt wat te vieren! Je bedrijf bestaat x aantal jaar of je hebt een persoonlijk jubileum van een personeelslid waar je extra aandacht aan wilt geven. Het kan ook zijn dat je de lancering van een nieuw product of dienst wilt vieren. Welke mijlpaal je ook te vieren hebt, een Workshop Schilderen maakt het extra speciaal!

Jubilaris

Je wilt een jubilaris op een speciale manier in het zonnetje zetten. Je kunt natuurlijk de jubilaris samen met zijn of haar collega’s uit eten sturen. Maar het is veel persoonlijker om gezamenlijk een kunstwerk te maken. Stuur de jubilaris met het team naar een Workshop Schilderen. Iedereen kan op een eigen wijze een persoonlijke boodschap op een kunstwerk plaatsen. Dit kunstwerk zal de trots van de jubilaris zijn! Een gebeurtenis die niet snel vergeten wordt.
Kunst als aandenken!

Lancering

Wat een mijlpaal! Je hebt een product of dienst te lanceren.
Je wil graag je personeel hierbij betrekken om aan te geven hoe belangrijk deze lancering voor het bedrijf is. Laat je personeel out of the box denken over het nieuwe product en dienst en laat hen dit op een creatieve manier zichtbaar maken. Een Workshop Schilderen is waardevol om nieuwe inzichten te krijgen maar ook om via social media meer aandacht te vragen voor de lancering. Elk schilderij heeft immers een eigen verhaal.
Kunst en marketing gaan hand in hand!

Je bedrijf bestaat x-aantal jaar

Je bedrijf bestaat x-aantal jaar en daar wil je extra aandacht aan geven. Kijk ook eens voor de mogelijkheden bij Pimp je bedrijf. Maar wat denk je van het laten beschilderen van een totempaal? Die kun je plaatsen in de voortuin van je bedrijf met een mooi jubileumplaatje erop.
Een blijvende herinnering!

Workshop aanvragen
Ik neem persoonlijk contact met je op. Daarin ga ik je aanvraag bespreken en toetsen op haalbaarheid.

" En dan wordt je 60! Dus viel er wat te vieren….In plaats van een groot feest had ik bedacht dit heugelijke feit met alleen vriendinnen te delen. En het moest iets bijzonders zijn…Bij een vriendin ontmoette ik Hanneke, die eerder eens bij mij haar eigen werk had geëxposeerd. Dat bracht mij een op een idee. Een schilderworkshop onder haar bezielende leiding! Dit moest het worden! Op de dag zelf was alles tot “in de puntjes” door Hanneke voorbereid en verzorgd. Perfectionistisch misschien? Mijn vriendinnen en ik hebben genoten. Niet alleen van het schilderen, maar ook van Hanneke en haar aanstekelijk enthousiasme. Door dat laatste gingen zelfs de minder creatieve onder ons tevreden naar huis met ieder een prachtig eigen geschilderd houten schaal. Conclusie: Met Hanneke lukt het altijd! Leuk voor een familie-uitje, vrijgezellenfeest of ander feest. "
- Anja Cock/Waalre