hanneke bodlaender
hanneke bodlaender
hanneke bodlaender

Door wie

hanneke bodlaender

Tsunami en UITJEKUNST

Ik ben Hanneke Bodlaender, kunstenaar.
Na de tsunami in 2005 heb ik in Thailand gewerkt met kinderen die de Tsunami en de gevolgen daarvan hebben meegemaakt. Het schilderen helpt kinderen om hun emoties te verwerken. Door het schilderen konden zij uiting geven aan hun gevoel en aan de verschrikkelijke herinneringen. Voor de stichting ‘Help Kho-Phi-Phi’ heb ik dit werk graag gedaan. Een indrukwekkende ervaring.
Na thuiskomst voelde ik dat ik met schilderen meer kon bereiken. In 2007 heb ik daarom UITJEKUNST opgericht.

Verbinding maken

Kunst verbindt. Dat zag ik in Thailand bij de kinderen maar dat zie ik ook hier bij volwassenen. Een workshop Schilderen is een geweldige manier om contacten te versterken en de samenwerking te bevorderen. Ik vind het heerlijk om dit proces te mogen begeleiden. De energie die er vrijkomt tijdens een Workshop Schilderen is meer dan de moeite waard.

Waarom voor bedrijven

Juist om bedrijven succesvol te laten zijn, geef ik graag mijn Workshop Schilderen aan bedrijven. Het is belangrijk om stil te blijven staan bij de onderlinge samenwerking. Je ziet je collega’s elke dag, maar hoe goed ken jij jouw collega’s eigenlijk? Weet jij waar je team voor staat? Waar staan jullie en waar willen jullie naar toe? Geef een boost aan het vertrouwen en de positieve sfeer op de werkvloer en tegelijkertijd een boost aan de productiviteit.
UITJEKUNST richt zich op “kunst maken als verbindende expressie, met elkaar en voor elkaar”

Vriendinnenclubs/Familie-uitjes/Vrijgezellenfeest/Verrassingsavond

Natuurlijk wil ik voor vriendinnenclubs, families en individuele enthousiastelingen workshops verzorgen. En dat doe ik ook graag! Vraag naar de mogelijkheden.

Individuele dag/schilderworkshop

Voor kleine groepjes (max 4 pers) kan je ook een hele dag komen schilderen bij mij thuis. Je maakt je eigen grote kunstwerk in jouw favoriete kleuren. Van 10 uur tot ca. 17 uur. Inclusief koffie/thee/lunch/wijn. Na een leerzame en gezellige dag, ga je met je eigen geschilderde kunstwerk naar huis.

Creatieve geest

Ik heb van 2003 tot 2010 de Kunstacademie in Arendonk gevolgd om me verder te verdiepen in diverse schildertechnieken. Ik heb een grote creatieve geest en graag bedenk ik voor jullie de leukste en origineelste workshops. Ik heb naast UITJEKUNST ook www.asiatravelandcare.nl opgericht. Met Asia Travel and Care bied ik senioren de kans om naar Zuid Oost Azië te reizen met fulltime persoonlijke begeleiding. Het reisprogramma wordt naar hun wensen, voorkeuren en reistempo op maat gemaakt.

Kunst kopen

Wil je een kunstwerk van mij kopen? Of wil je me een opdracht geven om een passend kunstwerk te maken? Kunstuitleen is ook mogelijk. Neem dan contact met mij op of kijk op www.hannekebodlaender.nl
Ik denk ook graag met je mee om de Workshop Schilderen aan te laten sluiten op je wensen en doelstelling.

Contact opnemen