samenwerken
samenwerken
samenwerken

Samenwerken

Een Workshop Schilderen bevordert het samenwerken

Teambuilding

Als je een leuke middag wil organiseren voor het personeel waarbij samenwerken centraal staat, denk je al snel aan teambuildingsactiviteiten. Dit zijn vaak sport gerelateerde activiteiten waarbij je geen tastbaar aandenken aan deze dag overhoudt.
Maar heb je weleens gedacht aan een schilderworkshop als teambuildingsactiviteit? Dit is een activiteit waarbij je niet alleen samen bent maar ook samenwerkt. Ook heel geschikt om in te zetten na een fusie om weer één team te creëren. Met als aandenken een mooi kunstwerk.

Out of the box

Oplossingen voor problemen vind je sneller door out of the box te denken. Maar hoe denk je out of the box? Tijdens de Workshop Schilderen laat ik deelnemers anders kijken naar bepaalde situaties. Ik daag de deelnemers uit om met elkaar in discussie te gaan over een onderwerp dat op dat moment actueel is. Deelnemers staan er vaak versteld van hoe beeldend een onderwerp kan zijn.

In binnen- en buitenland

Ik word ingehuurd voor het geven van workshops in binnen- en buitenland. Heb jij een teamuitje of teambuilding te organiseren? Neem dan vandaag nog contact met mij op. Als ik op de gewenste datum beschikbaar ben, bespreek ik graag de mogelijkheden. Reserveer direct jouw voorkeursdatum.

Workshop boeken
Er zijn al schilderworkshops vanaf 49 euro per persoon incl. kunstwerk.

" Als school voor speciaal basisonderwijs zijn we bewust wat we willen bereiken met het onderwijs voor onze leerlingen. Samen met Hanneke hebben we als team onze kernwaarden geschilderd. Samen schilderen als afsluiting van een intensieve studiedag. Het enthousiasme van Hanneke werkte aanstekelijk! De kleuren van ons interieur waren bekend bij Hanneke en ze heeft mooie kleuren/tinten uitgezocht die wij als thema konden gebruiken voor de vijf kunstwerken. Hierdoor passen de schilderijen heel mooi in de school. Teamleden waren onder de indruk van wat zij in korte tijd samen hebben gecreëerd . Echt een aanrader voor leidinggevenden die samen met hun team de kernwaarden zichtbaar willen maken.
- Elselien Wiebenga adj. Directeur/SBO de Wissel – Houten. "